Even Voorstellen

Mijn naam is Burcu Simsek-Tazegul. Ik ben praktijkhoudster en allround logopedist van Logopediepraktijk Divers in Deventer.

De diversiteit die het beroep logopedie biedt, heeft mij altijd al aangesproken. Dit is ook de reden dat ik mijn praktijk ‘Divers’ heb genoemd. Ik vind het ontzettend leuk om cliënten van verschillende doelgroepen te behandelen met diverse problematieken. Dit zorgt elke keer weer voor een nieuwe uitdaging. Ik ga altijd op zoek naar de kracht van het individu. Daarnaast raak ik gemotiveerd, als ik vooruitgang zie tijdens de behandelingen. Dit maakt het werk als logopedist voor mij nog leuker.
Mensen helpen in hun communicatieve ontwikkeling is wat mij drijft. Als tweetalige logopedist geef ik behandelingen aan kinderen en volwassenen in het Nederlands en Turks
In mijn werk ben ik altijd geduldig en gemotiveerd om u op de beste manier te helpen.

Als praktijk staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici (KP), om de kwaliteit op peil te houden. Ook zijn we als praktijk lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).
Mijn naam is Delal Yilmaz. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als allround logopedist bij Logopedieprakijk Divers in Deventer.

In 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist. Sinds 2018 ben ik werkzaam als logopedist in de vrijgevestigde praktijk. Ook heb ik ervaring met online logopedie. Binnen mijn opleiding en beroep heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende stoornissen en doelgroepen. Ik bied zowel Turks- als Nederlandstalige behandelingen aan.